December lichtjesmaand

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1544432950599{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_single_image image=”1586″ img_size=”450×320″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”1587″ img_size=”large” css=”.vc_custom_1544433244046{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Beste buurtbewoners,

Sinterklaas is uit het land, De donkere en gure  maanden en zijn er weer . Je gaat vroeg in de ochtend in donker naar je werk en komt ook weer in donker thuis, je loopt ’s avonds in donker met je hond of gewoon een rondje in de buurt. Wat is er dan mooier dan door een leuk verlichte straat te lopen, die gezelligheid uitstraalt door hier en daar aangebrachte verlichting aan de huizen en in boompjes. Laten we onze buurt samen in deze tijd veranderen in een omgeving waar we ook in het donker een warm gevoel bij krijgen. Een goed voorbeeld doet goed volgen!

 

Dirk Doornbos

Teamlid[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: