Het nieuwe jaar 2019

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1603″ css=”.vc_custom_1546438080499{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]Beste buurtbewoner,

Allereerst wensen wij als wijkplatform alle buurtbewoners een heel gelukkig en vooral gezond Nieuwjaar.

Het nieuwe jaar 2019 is begonnen. Een jaar, waarin we samen met iedereen het denkbeeldig “ huis “ van het wijkplatform willen gaan verbouwen. Waar begint het meestal met een verbouwing? Juist, met de tekeningen en de plannen. Wij zullen moeten weten wat we gaan verbouwen, waar we naartoe willen. En met “ wij “ bedoelen we in dit geval de hele buurt. Het is belangrijk om te weten waar onze buurtbewoners naartoe willen.

De volgende stap is de fundering die versterkt zal moeten worden. Zonder een beter fundament met meer actieve vrijwilligers kan het huis niet beter worden. Dan stort de zaak in. We zijn erg blij met de vrijwilligers, die nu al regelmatig dingen doen. Maar om een beter en zwaarder huis te kunnen dragen is het een wens voor het nieuwe jaar om nog meer actieve buurtbewoners te krijgen, die ons willen helpen.

Ook moeten er meer ramen en deuren komen. Ramen om te kijken wat er buiten gebeurt en waar we rekening mee moeten houden. Contact met de buurt is belangrijk en daar zetten we al steeds meer de social media voor in. De deuren in ons huis zijn belangrijk om nog toegankelijker te worden. We moeten ergens binnen kunnen stappen met een goed idee of opbouwende kritiek. Hiermee kunnen we misschien weer opnieuw naar de tekentafel om onze plannen bij te stellen.

Ook wij hebben als wijkplatform thuis met soms 2 linkerhanden al wel eens wat verbouwd. Dan moet het met alle buurtbewoners, die onze buurt een warm hart toedragen toch helemaal kunnen lukken? Dus mocht je handig zijn meld je dan aan en gaan we samen de uitdaging van de verbouwing aan.

DOET U MEE ?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: