EVEN BIJPRATEN, over de koffie-ochtend

Sinds de 3e week van Februari wordt wekelijks op Woensdag een koffie-ochtend georganiseerd in het Wijkhuis Zeebuurt aan de Holzstraat 10.
De organisatie ligt in handen van Carla Meeuwisse, die sinds de start al elke week een aantal buurtbewoners heeft mogen ontvangen.
Tussen 10:00 en 12:00 kunnen buurtgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee een praatje met elkaar maken.
Er is niet een specifiek doel of doelgroep, de koffie-ochtend is er voor iedereen die zin heeft even los te komen van de dagelijkse bezigheden, of juist het gebrek daaraan.

Uiteraard stelt het Wijkplatform het op prijs wanneer de bezoekers ook met ideeën komen die mogelijk in de buurt gerealiseerd kunnen worden.
Of kunt u niet langer wachten met een vraag of klacht – de wijkschouw is immers maar eens per jaar – loop dan eens binnen en vertel uw verhaal.
Er is geen verplichting om deel te nemen, de koffie en thee zijn gratis.
Inmiddels is er al een idee binnen gekomen om ook – net als bij de andere Wijkontmoetingscentra in Harderwijk – ook een spelletjesmiddag te organiseren.
Met de juiste belangstelling zal dit op termijn ook gerealiseerd kunnen worden.
Voorwaarde is natuurlijk dat we iets meer vrijwilligers krijgen die aanwezig willen zijn in het Wijkhuis, het moet immers open zijn om er iets te kunnen doen….

Bent of kent u iemand die weleens zin heeft om wat te kletsen met uw buurtgenoten, gewoon omdat het leuk is, kom dan gewoon eens aanlopen op een woensdag.
De koffie wordt vers gezet, uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld en het verplicht u tot niets. Nogmaals: gewoon even eruit zijn, dat is alles.

 

Carla M

Categorieën: