Een Hek rondom het Wijkhuis Zeebuurt

Dat was afgelopen zaterdag het doel.

Afgelopen zaterdag 10 maart 2018 was het weer zover “NLDOET” en deze keer hadden zich 2 bewoners opgegeven om samen met een paar leden van het wijkplatform een hekje om het wijkhuis te plaatsen, Wonder boven wonder werkte het weer ook mee, want de dag ervoor hadden ze nog regen voorspeld.

Het bewonersteam; Gert  (Visser) & Gert (Bouw), en het wijkplatform team; Eric (de Gruijter) & Frans (van Zetten), stroopten de mouwen op, om eerst een overheerlijke kop koffie te nuttigen, en toen er tegenaan te gaan. Het oude hekwerk had Eric s’morgens  er al uit gehaald, dus meteen gaten boren in de grond en palen plaatsen daarna de hek segmenten vastzetten, we kregen het er warm van.

Ondertussen was Gert V, van het team Gert & Gert, het nieuwe naambord op de gevel van het huis, aan het monteren, terwijl Gert B bijna gereed was met het hekwerk,  Eric had inmiddels de lunch verzorgd, een heerlijk broodje kroket en warm vlees. Om ongeveer een uur of half drie was de hele klus geklaard en konden we onder het genot van wat fris nog even terugblikken op een geslaagde dag. De vrijwilligers ontvingen een kortingsbon te besteden bij de GAMMA.

Met dank aan Gert Visser & Gert Bouw, voor de helpende handen,

Namens het wijkplatform Zeebuurt.

klik hier voor de foto’s

Categorieën: