Nieuwe aanrijdroute

Na twee vuurwerk branden tijdens Oud en Nieuw vorig jaar, meldde een buurtbewoner zich met de vraag waarom de brandweer zoveel moeite had bij de bewuste woningen te komen. Het bleek dat de aanrijdroute niet helemaal in orde was. Na enig overleg met Wijkplatform, gemeente en brandweer is vandaag een nieuwe aanrijdroute mogelijk gemaakt op de hoek Holzstraat/Lelystraat/Leeghwaterstraat. Brandweer kan nu makkelijker de bocht daar maken. Uiteraard blijft de aanpassing voorzien van de bekende verwijderbare rood-witte paaltjes. Het mag geen sluiproute worden. Parkerende automobilisten zijn nu gewaarschuwd dat de brandweer deze bocht wel moet kunnen nemen. Een goed burgerinitiatief levert ook hier weer een fraai resultaat. Hopelijk is het over 3 weken niet direct nodig…..

Categorie├źn:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *