BuurtWhatsApp

In tegenstelling tot wat in Het Kontakt staat (van 02-12-2015) over BuurtWhatsApp zullen in de Zeebuurt de oude Buurtpreventie-borden worden vervangen door de nieuwe BuurtWhatsApp borden. Er hoeven geen borden bij de gemeente besteld te worden. Deze borden zien er uit zoals het bord dat al als eerste in de wijk geplaatst is (zie foto). Het deelnemen aan BuurtWhatsApp groepen in de Zeebuurt en het aanschaffen van stickers kan via het Wijkplatform geregeld worden.
De regels voor deelname aan een BuurtWhatsApp zullen op een bijeenkomst worden toegelicht. Tot die tijd kan men vragen kwijt bij het Wijkplatform. Belangrijkste regels: 1. BuurtWhatsApp is geen praatgroepje, het wordt alleen gebruikt als óók 112 gebeld wordt, dus het is altijd heel serieus. 2. Groepen zijn relatief klein, een hele buurt alarmeren is niet zinnig. 3. Eigen rechter spelen is nooit toegestaan.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *