Binnenkort Wijkonderzoek Zeebuurt 2019

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het Wijkplatform Zeebuurt is benieuwd naar uw mening en ideeën over uw wijk. Wij vinden dit heel belangrijk, omdat het Wijkplatform graag activiteiten wil organiseren waar onder de bewoners behoefte aan is. Daarom ligt over een paar weken een enquête van ons bij u in de brievenbus. Wij hopen van harte dat u deze gaat invullen. Want hoe meer mensen hem invullen des te duidelijker is voor ons wat de wijkbewoners graag willen. Wij moeten nog beslissen of u deze zelf inlevert of dat wij hem komen ophalen. Dat kunt u later lezen onderaan de enquête.

ALVAST HEEL HARTELIJK DANK!

Wilt u dat wij persoonlijk contact met u op nemen en/of wilt u kans maken op  een leuke prijs, noteer dan later achterop de enquête uw persoonsgegevens,

maar anoniem kan natuurlijk ook! 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1833″][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: