Boeldag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A’s zaterdag 5 oktober 2019 hoopt de Christelijk Gereformeerde Kerk de Zaaier te Harderwijk haar jaarlijkse Boeldag te houden. In de zalen bij de kerk en op het plein buiten staan diverse kramen opgesteld met o.a. boeken, decoratie, meubelen, bloemen, schilderijen, huiselijke artikelen en apparaten.

Er kunnen cadeaus gewonnen worden bij het enveloppenspel of het Rad van Fortuin. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig, dus een mooi moment om een foto te laten maken samen als gezin of een portretfoto van jezelf.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met de verkoop van koffie en taart, oliebollen, vis of een broodje hamburger.

De opbrengst van deze dag is voor een groot deel bestemd voor de kerk, daarnaast gaat een gedeelte naar de zending, hulp aan mensen in Mozambique en een project voor tienermoeders en kinderen in Oekraïne.

Vanaf 9:30 uur zijn de kerkdeuren van de kerk aan de Eibert den Herderstraat 22 in Harderwijk geopend, de Boeldag wordt om 13:00 uur afgesloten.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: