BOELDAG C.G.K “de Zaaier”

Op zaterdag 6 oktober 2018 hoopt de Christelijk Gereformeerde Kerk de Zaaier haar jaarlijkse Boeldag te houden. In de zalen bij de kerk en op het plein buiten staan diverse kramen opgesteld met o.a. meubelen, huishoudelijke artikelen, elektra, bloemen, sieraden, kaarten en schilderijen. Er kunnen cadeaus gewonnen worden bij het enveloppenspel of het Rad van Fortuin. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig, dus een mooi moment om een foto te laten maken samen als gezin of een portretfoto van jezelf.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met de verkoop van koffie en taart, oliebollen, vis of een broodje hamburger.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor, hulp aan Rohingya vluchtelingen in Bangladesh, Stichting Gevangenenzorg Nederland, en een zendingsproject van uit onze gemeente in Siberië.

Vanaf 9:30 uur zijn de kerkdeuren van de kerk aan de Eibert den Herderstraat 22 geopend, de Boeldag wordt om 13:00 uur afgesloten.

Categorieën: