Verbeter de buurt

WWW.Verbeterdebuurt.nl

Is een nieuwe website,

De gemeente Harderwijk en met name SnelHerstel is begonnen om het melden van problemen in maar ook van ideeën voor de buurt nog makkelijker te maken voor de buurtbewoners.

Naast het telefoonnummer 0341 411333 en snelherstel@harderwijk.nl dat u nog steeds kunt blijven gebruiken, is Harderwijk nu ook aangesloten bij de website www.Verbeterdebuurt.nl

Dit online platform maakt het voor u makkelijk om een melding te doen EN de melding is voor iedereen zichtbaar, zodat anderen – als ze het met uw melding eens zijn – er ook op kunnen stemmen. Veel stemmen? Dan wordt het probleem sneller opgepakt, is de bedoeling. Ook is op de website te zien dat uw melding een RODE stip krijgt, die pas GROEN wordt als het probleem is opgelost. Ook dat kan iedereen dus (zelf) in de gaten houden. En zo zien we ook met zijn allen wat SnelHerstel doet, zij geven hiermee transparantie aan dit deel van hun werkzaamheden.
Inmiddels wordt er in Harderwijk al druk gebruik gemaakt van deze website. Dat ziet u vanzelf als u de website eens bezoekt. Er is ook een App voor, die u kunt downloaden in de Apple of Android store.
Uiteraard dient u een account en wachtwoord aan te maken, zodat u ook terug te vinden bent als er vragen zijn vanuit SnelHerstel over uw melding. Bovendien kunt u op die manier nog makkelijk terugvinden welke van uw eigen meldingen al behandeld zijn.

Verbeterdebuurt.nl verbindt hiermee de bewoners met hun gemeente en biedt een platform waar u, naast klachten of problemen, ook ideeën voor verbetering in de buurt kunt aankaarten.
Het Wijkplatform Zeebuurt zal ook regelmatig op deze website kijken hoe met meldingen wordt omgegaan en waar zij eventueel, door zelf ook te stemmen, extra druk kan geven een probleem op te lossen.

Dit najaar start de gemeente Harderwijk met een campagne om méér bekendheid aan deze nieuwe vorm van melden te geven.

MAAR, U bent er NU al van op de hoogte.

Henk Meeuwisse

Voorzitter Stichting Zeebuurt

 

Categorieën: