Afscheid Jacq Timmer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jacq Timmer nam  Dinsdag 10 juli 2018 na 7 jaar afscheid als Teamlid van het wijkplatform Zeebuurt.

Frans van Zetten die Jacq in de vergadering toesprak begon zijn verhaal dat het wijkplatform, in maart 2011, verrast werd met uitbreiding van twee bewoners woonachtig aan de laan 40-45, die zich wilden gaan inzetten voor het wijkplatform. Een van die twee was Jacq Timmer. De andere haakte na een tijdje te hebben meegelopen helaas af, maar Jacq ging door,

En dat hebben we de afgelopen 7 jaar geweten, een gedreven, een vinger aan de pols houden, de mond niet op de verkeerde plaats, een vastbijter, en een stimulator voor de rest van het wijkplatform. 

Er is in de afgelopen jaren heel wat gedaan en gebeurd. Het wijkplatform heeft in de Zeebuurt, in de loop der jaren diverse initiatieven ontplooit, die veelal te maken hebben en hadden met groenvoorzieningen, of door bewoners geconstateerde onregelmatigheden en te verbeteren omgevingsperikelen, om er een paar op te noemen de Harder, de Rommelroute, het Sinterklaasfeest, St. Maarten, de Bloembakken in de wijk, de kerstbomen, schaatsen voor de Jeugd en jaarlijkse Wijkschouwen, etc. etc.

Jacq, bemoeide zich overal mee ( in de goede zin van het woord)

Ik durf wel te zeggen dat Jacq één van de grote drijfveren is geweest in tal van genoemde activiteiten.

Echter na zoveel jaren intensief bezig te zijn geweest met het organiseren en coördineren, kruizen er soms andere zaken op je pad, en er kwam ook nog bij, het gevoel dat het al een tijdje niet meer zo liep, de spirit ging er een beetje uit zullen we maar zeggen, dus ging je bij je zelf te raden.

En Jacq, nam het besluit om een andere weg in te slaan,  het wat rustiger aan te willen gaan doen, iets totaal anders, bij voorbeeld, met Vogeltjes, en Wandelen,  Genieten bv. lekker in je achtertuin. Meer met het gezin doen,  prima toch, dat zijn belangrijke zaken,  Ik hoop dan ook dat het zo is, wat betreft het rustiger aan doen. Want het zit niet echt in de aard van het beestje, hebben wij wel ondervonden, de afgelopen jaren.

Van Zetten, eindigde met de woorden,
Ik denk dat ik het afscheidswoord kan en moet samenvatten in drie korte zinnetjes,

  1. Geweldig en bedankt, wat je voor de Zeebuurt en het wijkplatform gedaan hebt de afgelopen 7 jaar.
  2. Het ga je goed met je nieuwe uitdagingen

En als laatste en eigenlijk het belangrijkste is de derde zin.

     3. Bud Family First  ( maar het Gezin gaat voor)

Hierna werd Jacq Timmer, door het H.Meeuwisse namens het wijkplatform Zeebuurt en de Stichting Zeebuurt, namens de Gemeente door B.Oudejans, namens Zorgdat door R.Brinks, door de wijkagent E.Immerzeel, en namens Uwoon door C.Schaftenaar,  bedankt en ontving hij nog van allen een kleinigheidje.

Verslag,
Frans van Zetten
Teamlid Wijkplatform Zeebuurt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: