WEKELIJKSE KOFFIE OCHTEND IN DE ZEEBUURT

Vanaf woensdag 21 februari 2018 zal er in de Zeebuurt weer wekelijks een inloop koffie ochtend worden gehouden in het wijkplatform huis aan de Holzstraat 10.

Carla Meeuwisse zet om 10.00 uur de deur open in Holzstraat 10 en zal zorgen voor een kopje koffie of thee. Iedereen die denkt, ik heb wel zin in een kopje koffie en vooral ook een beetje aanspraak van buurtbewoners is van harte welkom. Mensen die anders koffie gaan drinken in de Aanleg, worden ook van harte uitgenodigd om langs te komen. Er wordt niets georganiseerd, maar als er tijdens het koffiedrinken leuke initiatieven ontstaan en plannen worden gemaakt voor bijvoorbeeld een brei en haak ochtend of een spelletjes middag, dan kunnen we kijken hoe we dat gaan organiseren. Er is een ruimte, het is er warm, er is koffie en thee,

dus Zeebuurters kom op woensdagochtend gezellig binnenlopen tussen 10.00 en 12.00 uur in Holzstraat 10!

Categorieën: