Harderwijk opent Taalcafé

 Vanaf woensdag 17 januari is er van 9.30 tot 10.30 uur iedere week een Taalcafé in Molen De Hoop aan de Havenkade 9.

Het Taalcafé is bedoeld voor mensen die willen oefenen met hun Nederlandse spreekvaardigheid. Taalvrijwilligers begeleiden hen op diverse manieren met alles wat daarbij komt kijken, bijvoorbeeld een juiste uitspraak, het vergroten van de woordenschat, enzovoort.

Om de doelgroep te bereiken is mond-tot-mondreclame essentieel. Wilt u daarom de flyer verspreiden binnen uw netwerk? Alle beetjes helpen tenslotte.

Het Taalcafé is vooral bedoeld voor bezoekers met een andere moedertaal dan het Nederlands. Volwassenen, die goed Nederlands spreken maar moeite hebben met lezen en schrijven, mag u doorverwijzen naar het taalspreekuur. Dit is iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en op de eerste donderdag van de maand van 19.00 tot 20.00 uur in de Bibliotheek Harderwijk.

Fatima Essabani • Taalcoordinator Bibliotheek Noordwest Veluwe

Werkdagen: maandag t/m donderdag tot 14.00 uur

Havendam 56 • 3841 AA • Harderwijk

T  085 273 35 75 • M 06-57512983

fatima.essabani@bibliotheeknwveluwe.nl

W www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl

 

Categorieën: