Rommelroute 2017

 

Het weer zat voor het zoveelste jaar weer mee, de bewoners van de zeebuurt  hadden een brede glimlach op hun gezichten, de kraampjes werden in de vroege ochtend al gevuld en iedereen had er zin in. Dit wordt een mooie dag, en dat is ook zo geweest een pracht dag met van alles wat van babyspullen tot waardevolle dingen van schilderijen tot een plastic lepel het was er allemaal voor een habbekrats.

Eten en drinken, en zang en vertier, en de zang kwam van “de Boekaniers” en “de Kokkels en Mokkels” uit Harderwijk, ingehuurd door het Wijkplatform Zeebuurt. Deze shantykoren trokken door de wijk om hun zeemans liederen ten gehore te brengen, Maar ook voor de mensen die een orgelconcert wilde bijwonen was aan gedacht, deze konden in de kerk “de Zaaier” plaats nemen en beluisteren, hier kon je  ook spelletjes spelen en koffie of wat fris drinken,  en een babbeltje maken, op het plein voor de kerk was een springkussen voor de kinderen aanwezig.

Tegen half vier s’middags, werden de kramen opgeruimd en gingen een aantal bewoners in diverse straten nog wat zitten napraten en gezellig bijkomen van de afgelopen dag, hier en daar werd een feestje gebouwd, en zo eindigde deze Rommelroute / Burendag zoals hij bedoelt is, saamhorigheid en vriendschap in de wijk.

De Teamleden van het wijkplatform kunnen terug zien op een geslaagde rommelroute 2017.

Dank aan allen die hier aan meegewerkt hebben, in feite zijn wij dat allemaal, want ieder heeft op zijn manier zijn of haar steentje er aan bijgedragen.

Dank u wel, bewoners van de Zeebuurt.

Frans van Zetten

Teamlid wijkplatform Zeebuurt

Klik hier voor de foto’s

Categorieën: