Boeldag 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 hoopt de Christelijk Gereformeerde Kerk de Zaaier te Harderwijk haar jaarlijkse Boeldag te houden. In de bijzalen van de kerk en op het plein buiten staan diverse kramen opgesteld met o.a. meubelen, huishoudelijke artikelen, elektra, bloemen, sieraden, kaarten en schilderijen. Er is ook een fotograaf aanwezig, dus een mooi moment om een foto te laten maken als gezin, echtpaar of alleen. Daarnaast wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd met de verkoop van koffie en taart, oliebollen, vis of een broodje hamburger. De opbrengst van deze dag is voor een groot deel bestemd voor de kerk, daarnaast gaat een gedeelte naar de zending, hulp aan vluchtelingen in het Midden-Oosten en Stichting Open Doors in Ermelo. Vanaf 9:30 uur zijn de kerkdeuren van de kerk aan de Eibert den Herderstraat 22 geopend, de Boeldag wordt om 13:00 uur afgesloten.

Categorieën: