Rommelroute 2017

[vc_row][vc_column][vcex_heading text=”Zaterdag 23 September is het weer zover:” tag=”h2″ text_align=”center” font_size=”26″][vcex_spacing][vc_single_image image=”1191″ alignment=”center”][vcex_spacing][vcex_heading text=”onze jaarlijkse Rommelroute Zeebuurt.” tag=”h2″ text_align=”center” font_size=”26″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Inmiddels een fenomeen in Harderwijk en veel nagevolgd door andere wijken. Maar nergens zo veel bezocht en uitgebreid aantal kramen als bij ons! Dat “ veel bezochte” willen we ook dit jaar weer graag bereiken, zowel voor de bezoekers als ook voor de kraamhouders, zoals u.

We hebben uiteraard gemerkt dat sommige straten minder goed bezocht worden als andere straten. Daar willen we graag iets aan doen. Daarom willen we van u weten of u ook wilt deelnemen als u meer in het centrum van de Zeebuurt uw kraam mag neerzetten. Dus vooral op de doorgaande wegen rondom de Laan 1940-1945 (helaas mogen wij geen gebruik maken van het Zeebuurtpark / Flevopark).

Bij voldoende belangstelling, gaan we kijken hoe we dit kunnen regelen zonder de bewoners van die straten teveel overlast te bezorgen omdat ze a. zelf een kraam hebben of b. niet meedoen.

Uw ideeën hierover zijn van harte welkom. Laat hier even iets horen, of reageer via info@wijkplatformzeebuurt.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: