Heeft u hulp nodig

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De kerken staan voor u klaar

Het coronavirus grijpt om zich heen en verandert ons dagelijks leven. Omdat we oudere en kwetsbare mensen moeten mijden om hen niet te besmetten, dreigen sommigen in een isolement te raken en komen in praktische problemen, zoals bijv. dat ze niet aan boodschappen kunnen komen. Daarom bieden we als kerken van Harderwijk onze hulp aan.

Ook CGK de Zaaier in de Zeebuurt doet hier aan mee, en zullen we onze medewerking verlenen aan stadsgenoten die hulp nodig hebben (ouderen en kwetsbare mensen) met het doen van boodschappen en/of andere klusjes die vanwege besmettingsgevaar door henzelf niet meer gedaan kunnen worden..
We vinden het als gemeente juist belangrijk om er ook te zijn voor mensen uit de Zeebuurt. Het is een mogelijkheid om mensen hulp te bieden .
Zodat Zeebuurt-genoten weten dat ze bij onze gemeente terecht kunnen voor zowel pastorale zorg (hulp door dominee en ouderlingen) en diaconale hulp.
Het gaat dan niet zozeer om financiële hulp (tenzij noodhulp die direct nodig en eenmalig is) omdat de overheid allerlei maatregelen heeft getroffen, maar meer om praktische hulp bij het doen van boodschappen bijvoorbeeld.

Als u hulp nodig heeft kunt u een van de volgende contactadressen van de kerken gebruiken:

Centraal meldpunt Harderwijk
meldpuntdiaconie@gmail.com

Christelijke Gereformeerde Kerk “De Zaaier”
Laan 1940 – 1945 / E den Herderstraat 22
Ds. Middelkoop
predikant@cgkdezaaier.nl

Diaconie van CGK “De Zaaier”
Hulp bij boodschappen voor ouderen en kwetsbaren
Dhr. R.P. Smit
diaconie@cgkdezaaier.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2111″][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: