Persbericht THWD

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat niemand in eenzaamheid leven!!

 

 

 

 

 

Start Thuishuiselijke Winter Dinsdagen van Stichting Thuishuis Harderwijk.

Op Dinsdag 4 februari 2020 zullen de Thuishuiselijke Winter Dinsdagen van Stichting Thuishuis Harderwijk van start gaan. Stichting Thuishuis Harderwijk is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van (dreigende) eenzaamheid onder alleenstaande ouderen. 

Al sinds januari 2014 organiseren de vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk de Thuishuiselijke Zondagen.  Vanaf 2017 heeft de Stichting tijdens de zomermaanden het aanbod weten te vergroten door in de maanden juli en augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen te organiseren.

In februari 2019 zijn de vrijwilligers van de Stichting gestart met een Winterversie, om ook in de koude wintermaanden wat warmte en gezelligheid te geven aan alleenstaande en alleengaande ouderen in Harderwijk. Vanaf Dinsdag 4 februari 2020 staan deze vrijwilligers wederom  in de startblokken om op alle dinsdagen in februari en maart een  leuke en vooral gezellige bijeenkomst te organiseren voor alleenstaande ouderen. Deze zullen plaatsvinden in Grand café “Holy Moly” (Voorheen Hertog Karel) aan de Markt te Harderwijk .

Vanaf dinsdag 4 februari bent u, van 10.30 tot 12.00 uur, van harte welkom om langs te komen ,tijdens de Thuishuiselijke Winter Dinsdagen, voor wat gezelligheid, een praatje en een  kopje koffie, thee of warme chocomel, welke gratis worden aangeboden door Stichting Thuishuis Harderwijk en het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Grand Cafe “Holy Moly”. Deze bijeenkomsten in februari en maart zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de wintermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een dinsdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

Wilt u graag wat meer informatie over deze activiteit van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.nl of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054.

U bent van harte welkom!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: