Lichtjesavond in de Zeebuurt

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1944″ img_size=”medium” alignment=”left”][vc_column_text]

Heeft u ook zo zin om weer eens kerstliederen samen te zingen

Kom dan naar de Kerk de Zaaier aan de Laan 40-45 want zoals elk jaar, hopen zij ook dit keer weer de jaarlijkse Lichtjesavond te houden op kerstavond dinsdag 24 december a.s. van 19.00 – 19.45 uur,┬á trek een warme jas aan, want bij droog weer vindt lichtjesavond plaats voor de hoofdingang van de kerk de Zaaier, en zingen zij samen met de bewoners van de Zeebuurt en de gemeenteleden van de Zaaier prachtige kerstliederen, bijgestaan door het koperensemble uit Elburg. Daarnaast zal het Kerstevangelie worden voorgelezen door kinderen uit de Zeebuurt en zal er een kerstgedicht worden voorgedragen.

Het zou mooi zijn dat ook u en de kinderen, uw eigen lichtjes meenemen.

Na afloop zal er chocolademelk worden geschonken met een lekkere versnapering en is er alle gelegenheid om met elkaar te praten over het wonder van de kerst.

Komt u ook? En neem gerust uw buren mee.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorie├źn: