Tuin Holzstraat

Beste Zeebuurters,

Op de laatste nieuwsbrief van het wijkplatform is met zoveel enthousiasme gereageerd, dat inmiddels de voorbeeld border bij het wijkhuis in de Holzstraat op nr 10, klaar is.

Nick Timmer heeft al het voorwerk gedaan en maandag hebben we met elkaar de voortuin ingericht met vele vaste planten. Deze zullen straks van juni tot oktober massaal bloeien en ruim bevlogen worden door bijen, hommels, vlinders e.d. De nu al bloeiende 1-jarigen kregen we cadeau van kwekerij Stadsweiden,  Tuincentrum Struukakkers uit Ermelo en Tuincentrum  Binnenland uit Hulshorst.

In de voortuin staat een gezellige tafel met stoelen. Wees welkom om er eens even te zitten en een boek te pakken uit de bibliotheek kast. We hopen dat we jullie inspireren om ook wat tegels, in je eigen tuin, te vervangen door bloeiend groen. We komen er nog op terug, hoe we jullie daarin kunnen adviseren.

Groene groeten de Steenbrekende Zeebuurters.

Categorieën: