De jaarlijkse wijkschouw

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het Wijkplatform Zeebuurt houdt op DINSDAG 08 MEI 2018 een wijkschouw, waarin door de wijk wordt gelopen en alle klachten en wensen van bewoners worden genoteerd.

Al enkele jaren ziet u ze in het voorjaar een keer langs lopen: de wat ongeregelde optocht van mannen en vrouwen. Er wordt druk gepraat, ze kijken rond en maken aantekeningen. Sommige worden herkend: de wijkagent, een huismeester, de leden van het Wijkplatform, een buurtwerker of iemand van de woningcorporatie. Ze wijzen elkaar ook op deze Nieuwsflits wanneer ze die achter het raam geplaatst zien staan. ………..Soms slaan ze er ook per ongeluk een over, kom dan s.v.p. snel naar buiten.

De kans is groot dat u getuige bent van een wijkschouw. Een wijkschouw is een wandeling door de wijk om een goed beeld te krijgen van de leefbaarheid, de netheid en de veiligheid in onze wijk.

De schouw is er in de eerste plaats voor u, de bewoners, want u hebt belang bij een nette, veilige en leefbare buurt. Als bewoner weet u wat er speelt in uw straat en wat niet op orde is.

De laatste wijkschouw was vorig jaar. De meeste punten van die wijkschouw zijn opgelost of zijn als groter project op de agenda gezet.

Op dinsdag 09 Mei zijn wij dus bij u in de wijk. Tussen 19:00 en 21:00 uur lopen er enkele groepen door de wijk. Dit jaar wordt het Wijkplatform vergezeld door de wijkagent, wijkbeheer/SnelHerstel, Stadstoezicht/BOA’s, gemeentelijk wijkmanagement, Welzijnsorganisatie ZorgDat en woningbouwcorporaties Omnia en UWoon. Ook dit jaar verzoeken wij u dringend om niet met ons mee te lopen, omdat de afgelopen jaren is gebleken dat de grootte van de groep de vlotte doorloop in de wijk negatief beïnvloed. Oftewel: dan duurt het te lang.

Als u klachten of opmerkingen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken tijdens de schouw. HOE? door ons aan te spreken tijdens de schouw, het zichtbaar plaatsen van deze flyer achter uw raam of door u te melden via ons e-mailadres info@wijkplatformzeebuurt.nl

Wij hopen u te zien tijdens deze schouw. Schroom niet ons aan te spreken !

Als u deze mensen voorbij ziet komen:

De leden van het wijkplatform

[/vc_column_text][vcex_image_grid columns=”3″ title=”yes” title_type=”caption” image_ids=”1421,1419,1417,1418,1420,1416″ css=”.vc_custom_1525182977050{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]Andere mogelijke deelnemers aan de wijkschouw

Bram Oudejans namens gemeente Harderwijk / Wijkmanager
Erik Immerzeel namens politie Harderwijk / Wijkagent
Rinet Brinks namens ZorgDat!
Bart Borgman namens gemeente Harderwijk / Wijkbeheer / Snelherstel
Co Schaftenaar namens UWoon
Lisette Dresseleers BOA namens Handhaving Zeebuurt Harderwijk
Ruud Hinse namens BOA Handhaving Zeebuurt Harderwijk
Henk Meeuwisse namens Stichting Zeebuurt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: