De Bekende Najaarskledingbeurs

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hij is er weer!!![/vc_column_text][vc_separator][vcex_spacing size=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1003″][vcex_spacing size=”10px”][vc_column_text]Op  Woensdag 12- en Donderdag  13 oktober zal er weer mooie en leuke kleding, schoenen, modieuze hoedjes, kettingen, huishoudtextiel, etc.  in de aanbieding zijn. Wij hopen dat U allen komt kijken en kopen. De opbrengst gaat naar een goed doel. Wat we overhouden wordt niet weg gegooid,  maar gaat ook naar een goed doel.

Tot slot, heeft u echt niets nodig, kom dan gewoon even gezellig een kopje thee of koffie bij ons drinken.

Locatie: In het bijgebouw van Chr; Geref; kerk “de Zaaier” aan de laan 40’-’45.

Data & tijd: Woensdag 12 oktober van 09:30-21:00 uur en Donderdag 13 oktober van 09:30-15:00 uur.

Wij kijken naar u uit!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: