KinderBijbelKlub

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het is weer zover, de KinderBijbelKlub komt eraan!! Een dagje in de voorjaarsvakantie waarop u met de kinderen mag genieten van een dag met vertelling, knutselen en spelletjes.

Dit jaar is dat op dinsdag 25 februari van 10:00 uur tot 14:30 uur in het verenigingsgebouw, aan de E,den Herderlaan 22.

We gaan er met elkaar een mooie dag van maken waarin we de blijde boodschap van het evangelie mogen delen.

Het thema dit jaar is SCHATRIJK. We mogen aan alle kinderen doorgeven dat we Schatrijk zijn. We vertellen van de schatten die we hebben gekregen van God. Schatten die ons leven lang meegaan maar je ook blij kunnen maken.

Hoe gaan we dat doen? Na de ontvangst van de kinderen beginnen we met een Bijbelverhaal. Daarna komt er een voorstelling in de vorm van een poppenkast of een andere voordracht. Tussen de middag eten we pannenkoeken maar als er kinderen zijn die dat niet lusten laat dat dan even vooraf weten. ’s Middags willen we spelletjes gaan doen of werkjes. Daarvoor hebben we al veel van de nodige spullen in huis. Samen met degenen uit andere kerken in Harderwijk hebben we al heel veel voorbereid. Knutseltjes gemaakt en gekopieerd en spulletjes ingekocht.

En dan nog even dit, er hebben zich al een aantal mensen aangemeld, maar … hulp is altijd welkom. En als je bijvoorbeeld voor school een maatschappelijke stage moet doen of iets dergelijks: laat het weten. Wat hebben we nog nodig: nog iemand extra voor het bakken van pannenkoeken, iemand die gitaar kan spelen, mensen die goede ideeën hebben over de voorstelling die we kunnen doen of andere ideeën.

Voor informatie, neem dan contact op met ; Henk Bokhorst, tel. 06-10001365

of e-mail scriba@cgkdezaaier.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Categorieën: